Ploeg Polder Cross

Zondag 11 december organiseerde Nova lid Sijmen Ploeg samen met de jeugdcommissie de Ploeg Polder Cross. Op de akker om zijn huis heeft Sijmen speciaal voor de atleten twee cross rondjes uitgezet, een van 500 meter en een van 1000 meter. Het werd een ingelaste trainingswedstrijd die wel meetelt voor de Nova Jeugd wintercompetitie.  

Het was prachtig weer om door de polder te fietsen, vriesweer met een licht windje, wel fris. De zon liet zich zien, waardoor het heerlijk weer was om te lopen. De toeschouwers konden n het zonnetje de atleten goed volgen.  

Tien jeugdleden en 3 senioren wisten de Molenweg 14 te vinden. Het parcours was gras, modder, trappetje, glibberige bobbels en de voor de wielrenners bekende balkjes. De route ging slalommend door de zonnebloemen perceeltjes heen. Hierdoor konden de lopers elkaar evengoed in de gaten houden. Er was zelfs een haas aanwezig, maar deze ging door het zonnebloemveld heen. 

De 500 meter en de 1000 meter kwamen elkaar onderweg ook nog weer tegen. De lopers waren erg tevreden over het werk van de parkoers bouwer. Klasse! 

Na de trainingswedstrijd was er koffie, thee, limonade en een koekje.  

Het is voor herhaling vatbaar, misschien ook met de senioren wintercompetitie??? 

Bedankt familie Ploeg voor jullie gastvrijheid!!!

 

Uitslag Ploeg Polder Cross (http://avnova.sitecup.nl/content/31863/download/clnt/103411_Uitslag_Ploeg_Polder_Cross_11_dec_2022.pdf)

Ploeg Polder Cross Ploeg Polder Cross